Čestitke za godišnjicu braka

Kada je u pitanju proslava godišnjice braka, nije to samo obično slavlje, već ostvarenje onih obećanja koja su data prilikom sklapanja bračne zajednice, uspeh da se prebrode svi oni teški trenuci, zajednički da se prožive najlepši snovi, da se istraje i da se i dalje čvrsto drži za ruke, poštujući sve zavete koji su u ljubavi dati i zbog ljubavi se i čuvaju u srcima supružnika.

Najlepše je kada se upute čestitke za godišnjicu braka od supružnika jednog drugom, te kada žena uputi najlepše želje i čestitke za godišnjicu braka mužu, te i kada suprug svojoj voljenoj i uzvrati sa nekim lepim rečima uz prigodan poklon.

Međutim, svakako je jasno da godišnjicu braka, a posebno ako je u pitanju ona pak “jubilarna”, čestitaju na nekoj upriličenoj proslavi i rodbina i prijatelji, te kumovi, saradnici i ostale osobe koje su slavljenicima važne, pa i koje su tu da sa njima podele svu radost i sreću.

Ako želite da čestitate nekome godišnjicu braka na sasvim klasičan i univerzalan način

Kao i u svakoj drugoj prilici, godišnjica braka može da se čestita na onaj klasičan način, kratkim ili dužim porukama, od strane žene svome suprugu ili pak da muž uputi neke lepe i romantične i čestitke za godišnjicu braka ženi, a svakako i ostala familija i prijatelji mogu da pronađu one lepe i prigodne univerzalne poruke koje će uz lepe poklone da prenesu lično ili da ih pošalju sms-om i na neki već drugi način.

Svako na svetu ima svoju bolju i jaču polovinu, svako nekome da srce bez razmišljanja i bez kajanja, kao što sam i ja tebi dala svu svoju ljubav, otvoreno i lako, kao na dlanu.
Hvala što si je uvek čuvao, što si verovao u nas i borio se za svaki treptaj naše sreće i za svaki dan naše večnosti koju ćemo zajednički da doživimo.
Srećna ti godišnjica braka, najdraži moj, volim te kao i prvog dana, od početka, a i voleću te do samog kraja i sve do poslednjeg otkucaja svog ustreptalog srca.

“Lako je shvatiti da na svetu uvek postoji jedna osoba koja čeka onu drugu, bilo to na sred neke pustinje ili usred nekog velikog grada.”
Hvala ti što si ti baš mene čekala, i što smo se pronašli i opstali zahvaljujući ljubavi i veri koju mi i imamo jedno u drugo.
Srećna godišnjica braka, najdraža moja, i da mi slavimo još puno ovako lepih trenutaka, zajedno, držeći se za ruke, čvrsto i sve jače kako lete godine.

“Ne nosite sa sobom terete, ponesite prilike, ponesite radosti, nade i utehe.
Jer vreme zaista tako brzo prolazi, ali se one lepe stvari zauvek pamte!”
Srećna vam godišnjica braka dragi naši kumovi, i srećni smo što smo bili svedoci jedne takve ljubavi, one koja se rađa u milion godina, i koja je vanvremenska i nezamenljiva, koja preživi sve oluje, koja se pamti i koja se prepričava.

“Biti sa tobom ili ne biti sa tobom, je mera moga vremena!”
A svaki je tren uz tebe jedina moja, čista i iskonska sreća, koju sam pronašao i ne želim da je baš nikada pustim iz ruku, zato te čvrsto držim, i nikada ne želim da nam se pogledi i srca rastave.
Volim te i želim ti srećnu godišnjicu braka, jedina i najdraža ženo, zvezdo u mojoj noći, uteho u samoći i smislu postojanja koji sam celog života tražio.

Danas je naš poseban dan moja mila, i svi nas pitaju kako smo uspeli, evo reći ću im jer ne umem da govorim sam, ovim kratkim rečima, citiraću jer je takav recept i za našu sreću, ne postoji bolji i ne postoji lepši:
“Svaki mesec pažljivo iseckati na 30 ili 31 dan, tako da je zaliha dovoljna za godinu dana (…),
Tu masu preliti obilno ljubavlju. Gotovo jelo ukrasiti buketićem sitnih pažnji i servirati svakog dana (…)”

Srećna ti godišnjica naše ljubavi, svaka i prošla i ona koja dolazi, jer i treba da živimo za svaki trenutak, svaki dan i svaku godinu, i da stalno našu ljubav veličamo i negujemo, kao najnežniju biljku i cvet koji je tako dragocen i delikatan.
Volim te kao i prvog dana, voleću te od sumraka do svanuća, od početka do kraja, oduvek i baš i zauvek jedina moja.

“Ako se osećate usamljeno kada ste sami, u lošem ste društvu!”
Ja uz tebe nikada nisam sama, uvek se osećam posebno i voljeno, uvek me podsetiš na to koliko vredim, koliko sam dragocena tebi i koliko je naša ljubav neprolazna i sasvim naša, sebično naša stvar i sreća.
Volim te, i želim ti srećnu godišnjicu braka, ovu sada i još milion njih, dok naša srca kucaju kao jedno.

Srećna ti godišnjica braka, najdraži i jedini moj, ti si moj svetionik u tami, koji me uvek obasjava kada zalutam u samoću svojih misli, kada težim da zavidim tuđoj sreći, a zaboravim da ja imam i onu najveću na svetu, sa tobom pored sebe.

Ne dam te nikada nikom, da te rastuži i da te zabrine, uvek ću te držati čvrsto za ruku, i uvek ću u krajičku svog oka, čuvati onu suzu sreće, kada mi kažeš koliko me voliš, a ja ne uspem da nađem reči da ti opišem koliko sam uz tebe srećna, mili i najvažniji moj.

Dobro moje, godine su iza nas i ne treba da se broje danima i mesecima, već srećnim trenucima i ljubavlju koja je svaki od njih ispunila.
Ne znam ni koji je dan ni koja godina, samo znam da me sreća i ljubav održava da dišem, i znam da nikada nikoga nisam, i neću voleti jače i više od tebe.

Srećna ti godišnjica braka, volim te najviše, koliko je moguće voleti, pa čak i više od toga.

Ako želite da čestitate nekome godišnjicu braka nekim lepim stihovima ili citatima pesama

Naravno, opevano je mnogo pesama o ljubavi, pa se neke od njih mogu lako i iskoristiti kao vrlo i posebna čestitka osobama za godišnjicu braka, jer je suština njihove proslave ljubav, pa će oni i najčešći i najlepši stihovi biti navedeni u nastavku teksta.

“Ti si najlepši od svih, svi drugi stanu u stih,
Tebi ni pesma nije dovoljna, eh koliko te dušo volim ja!”
Srećna godišnjica milo moje, neka nam se dani i godine kao trenuci sreće i ljubavi broje, jer se naša srca samo jedno prema drugom kroje.

Sve je prolazno i sve je lažno, osim ove ljubavi u nama, koja i danas stoji čvrsto i snažno,
Ona postoji i opstaće zauvek, i kada je svetlo i kada je najcrnja tama,
Sreća je naša kao puna čaša, ali u nju može još malo da stane,
Neka se preliva i neka je ljubav ova naša, dovoljna za sve buduće i noći i dane.
Srećna godišnjica najdraži moj, neka me zauvek budi samo poljubac tvoj,
A ti u mom zagrljaju da uživaš kao u Raju, volim te zauvek i zajedno idemo ka beskraju.

“Lako je otići kada za to imaš mnogo razloga,
Treba znati ostati kada za to nemaš mnogo razloga!”
Ti si moj razlog i moja suština, i sreća i tuga, i laž i istina,
Sve si moje i godine i dani zbog tebe postoje, volim te i želim svako jutro i svako veče,
Da dok svet postoji bude moje i tvoje. Srećna godišnjica najdraže i najvrednije moje.

“Sreća je zaboraviti juče i živeti za danas, ne misleći na sutra.”
Mi se time vodimo, i živimo za svaki trenutak, moj je poljubac tvoja uteha i sreća,
Tvoj je zagrljaj moja mirna luka i moj nadraži kutak,
Volim te kao što nikada nisam voleo u životu,
Srećna nam i ova godina bračne sreće, da doživimo i onu stotu,
Znaj zauvek i veruj u nas, jer nikada nas niko rastaviti neće.

“Ja samo pjevam, ja samo sviram, i nemam razlog da se živciram,
Jer imam tebe, koji me ljubi, i koji me voli kad me život zaboli.”
Srećna godišnjica braka moj mili, neka nam je ljubav jaka kao kada smo se upoznali,.
Ali neka svakoga dana raste i neka postaje snažnija i jača,
Da nas njena snaga sačuva, od svakog zla, od tuge i od plača.

“Mili moj, a da se nismo sreli stvarno bila bi grehota,
Ja znam d ate volim, i znam da me voliš, do kraja života.”
Srećna godišnjica dragi, neka nam ljubav bude zvezda vodilja, da svaku našu tamu pretvori u svetlost, jer jedno za drugo postojimo, is a rukom u ruci se ničega ne bojimo.

“Ti si žena za sva vremena, ti si ko stvorena za ljubav i topao dom (…)”
Srećna godišnjica braka, mila moja i najdraža, sve neka nam se ostvari, bogatstvo su naši poljupci i zagrljaji, to su za nas one prave i najvažnije stvari.

“Dao sam ti dušu, srce sam ti dao,
Ništa više nemam, al’ mi nije žao!”
Sve je za mene jedan divan trenutak, koji me još uvek ne napušta, koji u meni svetli kao zvezda,
Od kada sam te upoznao za mene je vreme stalo, ja živim da te gledam kako spavaš,
Da te poljupcima budim, i da se radujem kada si nasmejana, i bez tebe bih generalno mogao da sasvim poludim.
Srećna ti draga, još jedna godišnjica braka, i uz tebe se ne bojim, jer ti si svetlost moga mraka.

Naravno da se za srećnu godišnjicu mogu uputiti i neke šaljive i duhovite poruke, i ima ih veliki broj, ali je ipak nekako primerenije i lepše da se za ovako važan trenutak odaberu one najlepše ili romantične, koje smo u tekstu i naveli, i to samo jedan njihov mali deo, dok vi možete odabrati iz bogatog opusa onu koja zapravo vama i najviše odgovara, ili osmisliti neku svoju i sasvim ličnu, a za osobu koja vam je najvažnija i najdraža u životu.

Sponzorisano:

Loading...
loading...