Čestitke za rodjendan bratu

Veza među braćom, ili bratom i sestrom je uvek bila posebna, pa su tako i rođendanske čestitke za brata idealna prilika da mu se pokaže pažnja i sva ljubav koja je protkana prelepim željama, te i koje su na njegov najvažniji dan posebno upečatljive i naglašene, bez obzira na to koliko brat ili ima godina, te i na koji je način čestitka upućena, i kako je ona pak i “osmišljena”.

Svakako kao i u ostalim posebnim prilikama, i bratu se rođendan može čestitati na baš i uobičajen tj klasičan način, bez obzira da li je u pitanju poruka od brata bratu, ili je pak bratu od sestre te se može uputiti i neka poruka u stihu, ali i one domišljate i duhovite poruke, jer se brat svakako neće naljutiti, pa makar se u nekim šalama i preteralo, pa se u ovakvim situacijama ima ona i “potpuna sloboda izbora” u literarnom smislu.

Ako želite da čestitate rođendan bratu na univerzalan način kratkim/dugim porukama

Bilo da se radi o mlađem ili pak o starijem bratu, kao i u svim ostalim prilikama sa onim kratkim ili nešto dužim klasičnim čestitkama nikada “nema pogreške”, te se one malo razlikuju shodno ili pak tome da li ih upućuje sestra za brata ili pak brat bratu, u smislu toga da su prve pomenute i/ili nešto emotivnije i/ili duže nego obično, jer su sestre posebno sklone da istaknu svu “ljubav prema bratu i sve najlepše želje” koje za njega uvek imaju, ali naročito u datom trenutku.

Želim ti da ti se sve najlepše i najbolje desi u svakom trenutku današnjeg dana, ali i svakoga dana do kraja života i do samog beskraja.
Volim te puno i želim ti srećan rođendan, brate najdraži moj! Tvoja starija sestra!

Kažu oni mudri ljudi, da se nikada ljubav ne može sakriti tamo gde je ima, niti se pronaći tamo gde je nema.
Srećan ti rođendan najdraži moj brate, voli te tvoja jedina sestra najviše na svetu celom.

Ja sam u tebi uvek imala ljubav i podršku i za to ti neizmerno hvala, i volim te kao najvredniju i najvažniju osobu u svom životu, kao oslonac i utehu koju sam u tebi uvek imala.
Srećan rođendan najdraži stariji brate od tvoje mlađe sestre, i sve najbolje, puno ostvarenja želja i onih najvećih nedosanjanih snova.

Rekao je veliki Duško Radović, da se mora imati neko mesto na kome će da se prave gluposti, jer je glupost potrebna zdravlju, i privilegija je za koju se treba izboriti.
Drago mi je što sam imao tebe da stalno jedan drugome podržavamo i skrivamo nestašluke i neke stvari koje su ostale zauvek samo one baš naše tajne.
Srećan ti rođendan dragi brate, neka te sreća i zdravlje prate na tvom putu, i odrastao si ali nikada u sebi nemoj da prestaneš da budeš dete, ono isto kao nekada i kao što si bio uvek.

Prava je odanost i podrška, kada nađeš onoga kome ćeš biti odan koliko si baš i samom sebi.
Ja sam imao sreću da imam starijeg brata, od koga sam mnogo naučio, i koji me je uvek najviše podržavao i bio mi oslonac, i u mene je zaista bezrezervno verovao.
Srećan rođendan dragi brate, ne znam šta da ti poželim, a da je toliko veličanstveno i najbolje baš koliko si i ti sam.

Nije nužno da ti se svi planovi ostvare baš onako kako si ti sebi “zacrtao”.
Ja ti želim da ih sve ostvariš, ali da u njih ipak uneseš i malo ludosti i zadovoljstva, da zapravo one i prevladaju ozbiljnost, i da shvatiš da je život previše kratak da bi stalno bio namršten, i da treba da se postaraš da budeš samo i jednostavno srećan.
I upravo će to biti dovoljno za sve. Srećan ti rođendan, voli te brat i želi ti sve naj naj.

Srećan ti rođendan brate najdraži, i neka te anđeli čuvaju i prate te zvezde na svakom tvom koraku, kao što si i ti uvek pazio na mene, i kao što si se uvek trudio da mi pokažeš onaj pravi i najbolji put kojim treba da uzdignute glave koračam.
Voli te tvoja sestra, najbolji i najdraži moj.

Treba da uvek hodaš uspravno, da sebi ne dozvoliš da pred drugima plačeš i da se drugima moliš i pred njima se ponižavaš.
Srećan ti rođendan, i želim ti da uvek ostaneš hrabar i svoj, i da kada je najteže pokažeš koliko si dobar i koliko niko nije pogrešio jer je u tebe verovao, baš ovako i ovoliko kao i ja sam.

Shvati koliko vrediš, shvati koliko ima onih koji te vole, i nikada nemoj da si tužan jer nikada nećeš biti ostavljen sam, ja sam za tebe uvek tu, i kada je dobro i kada je loše, ne želim da ti baš ni pričam bajke, a sve samo jer je danas tvoj najlepši dan.
Želim ti srećan naravno divan i rođendan, ali i sreću i snagu da istraješ i da se uvek sam ti izboriš za sebe.
Srećan ti rođendan i voli te najviše tvoj stariji brat.

Ako želite da čestitate rođendan bratu porukama u stihovima ili nekim poznatim citatima

Nezaobilazne su one poruke i čestitke i starijem i mlađem bratu, u stihu ili pak u nekim proznim citatima, nekada sa vrlo jasnim i direktnim značenjem, nekada sa onim prenesenim i potrebnim ili da se protumači, ali su svakako u svima njima utkane najlepše želje i najveća emocija koju ljubav brata prema bratu ili sestre prema bratu, ipak i jednostavno “krvnim srodstvom podrazumeva”.

“Ne budi kao oni koji su mogli da imaju sve, a odabrali su da nemaju ništa”.
Bori se za sebe, za svaki svoj san, ma koliko ti delovao mali, i ma koliko želeo da dosanjaš one najveće, najlepši su upravo oni koji su i najmanji i koji ti donose zrnce sreće koju ćeš, moći da čvrsto stisneš u svojoj šaci.
Srećan rođendan brate, želim ti sve najbolje i najlepše do kraja večnosti, koliko te volim i sama beskrajno i još toliko sjajno i jedinstveno, tvoja najmilija i najmlađa sestra.

“Zauvek čuvaj uz sebe one dragocene ljude, koji te drže dok padaš,
Koji ti daju svoju ruku i bodre i tebe da sve želiš i da se uvek nadaš,
Koji te vole čak i onda, u momentima kada ne voliš ni ti sam sebe,
Koji te nikada ma koliko si to zaslužio, neće odgurnuti i pustiti da drugi učine loše protiv tebe.”
Srećan ti rođendan brate, volim te i želim ti sve najbolje, što samo onaj ko te poznaje i najviše voli, može iz sveg srca da ti poželi.

Sreća nek te prati, baš svakoga dana, svakoga minuta i svakoga sata,
Ti znaš da te volim i da ti sve želim dobro, ponosan sam ja što imam tako dobrog mlađeg brata!
Srećan rođendan mili brate, neka te sreća i zdravlje prate, sve ostalo što poželiš, da ostvariš i da deliš.

„Nauči da ceniš one, koji su uz tebe čak i onda kada pokušavaš da ih od sebe odgurneš,
Jer te kritikuju i jer te savetuju, najbolje što umeju, i bićeš svestan da su oni tvoj svetionik, kada još malo odrasteš“.
Srećan rođendan brate, voli te mlađa sestra i želi ti sve najbolje, i da ostvariš sve svoje snove i nadanja, jer zato i jesi tako poseban, upravo jer nikada ne odustaješ i uvek veruješ u sebe.

„Ljudi su uvek bili ograničenje sreće, osim onog jako malog broja koji su dobri kao samo proleće.“
Srećan ti rođendan, ti si bio i ostao najbolja osoba koju poznajem i srećna sam što imam upravo tebe za starijeg brata!

„Važno je i dragoceno da se život ispuni ljubavlju i srećom, jer se samo tako može potisnuti nezadovoljstvo koje je u ljudskoj prirodi“.
Budi uvek srećan i pun ljubavi i razumevanja za sebe i za druge, želim ti život pun proleća bez kiše, i svaki dan bez i najmanje brige i tuge!
Srećan rođendan mili moj brate, volim te najviše na svetu.

Naravno da postoje i one šaljive i duhovite poruke, i iako postoje i njihovi brojni primeri, ipak i njih najčešće osobe koje su međusobno bliske, same osmisle za onoga kome čestitaju rođendan na takav način, te se bratu upravo od sestre ili brata, može naravno uputiti i ovakav tip čestitke.

Ako ste u našem tekstu ipak pronašli onu neku “pravu i posebnu poruku”, možete da je u datom i originalu svom bratu “prenesete” kao rođendansku čestitku, ili da je svakako modifikujete prema svojoj želji, da bi bila nešto ličnija i posebno upućena baš osobi koju volite, i koju vi zapravo baš i lično i najbolje poznajete.

Sponzorisano:

Loading...
loading...