Čestitke za rodjendan mužu

Kada sa nekom osobom odlučite da „delite i dobro i zlo“ u životu, često vam reči nisu potrebne da jedno drugo razumete i da shvatite kolika je ljubav koju delite jer se ona vidi u pogledu, lako se razume u osmehu i svakom dodiru, ali su žene sklone da stalno pokazuju pažnju i nežnost, i da se posebno razneže, kada je njihovim „jačim polovinama“ najvažniji dan u životu, te su stoga i njima zaista i posebno važne one najoriginalnije i najlepše rođendanske čestitke mužu, pa ulažu poseban trud da pronađu one“posebne i neponovljive reči, citate, stihove“.

Mada je lepo kada se želje iskažu lično ili uz poklon se napišu na komadu hartije kao predivna ili čestitka ili posebna porukica, jasno je da se u doba kada predominira savremena tehnologija, sve više poruke šalju putem društvenih mreža, sms-a, mms-a, vibera.

Bez obzira na to da li je ona žena koja svom mužu čestita rođendan „stara škola“ ili je savremena, važno je da svaka čestitka sadrži iskrene emocije i najlepše želje, bilo da su izražene u stihu ili u prozi, te osmišljene lično ili su iskorišćeni već poznati citati i pesme, pa će u nastavku teksta baš i stoga i biti navedene one najoriginalnije i najlepše čestitke za rođendan mužu, koje naravno mogu da se pak iskoriste ako nekada baš i ponestane inspiracije.

Ako želite da čestitate rođendan mužu klasičnim i univerzalnim kratkim/dugim porukama

Generalno je jasno da žene nisu sklone da pišu ili govore „kratko“ i da vole da sve ulepšaju i da istaknu sa što više detalja, ali ipak postoje one neke lepe i univerzalne želje i čestitke, kojima se i oduvek najlepše i najlakše mogu iskazati sve potrebne emocije, a da se ne „ispišu eseji i romani“.

Volim te dragi, kao što nisam mogla ni da slutim, i kada pričam i kada sa tobom ćutim,
Moje srce treperi kao uplašena ptica, i ja ti želim puno sreće i radosti,
I da se ne bojiš starosti pored mene, jer ne planiram da se ikada udaljim od tebe.
Srećan ti rođendan, volim te najviše mili.

Kada me neko pita šta je sreća, ja nesvesno svaki put izgovorim tvoje ime, a kada me pitaju šta je ljubav, ja pomislim samo na nas dvoje.
Nikada ti neću pustiti ruku, i zauvek ćeš biti na mojim usnama i u mom srcu, kao pečat vremena koje traje zauvek.
Volim te i želim ti srećan rođendan, tvoja jedina i najdraža žena.

Nemam šta da ti kažem, a da već nisam rekla i rečima i pogledom koji samo ti razumeš.
Nemam šta da ti poželim veće i bolje od onoga što imam sa tobom i što sam ti poželela već toliko puta srcem.
Mogu samo da te volim još više, dok srce kuca i dok dišem, srećan ti rođendan i moje su misli sa tobom i dok ti ovu poruku pišem.

Kažu da je važno imati nekoga da te drži za ruku da ne padneš, da ti pomogne da ustaneš kada te život slomi.
Pričaju da je najpotrebnije da imaš ljubav i podršku nekoga ko ti je i ljubav i prijatelj, i da si tada pronašao suštinu.
Ja nemam onda više šta da tražim, jer u tebi imam sve o čemu sam maštala, ali ne želim da kao i svako drugi brojimo naše vreme danima i minutima, jer je naše vreme dragoceno i ono je za nas stalo, jer ga je naša ljubav zarobila i ono je večnost i ništa drugo.
Mili moj, srećan ti rođendan, volim te kao i prvog dana, samo jače i više, beskonačno i zauvek.

Srećan ti rođendan, živeo mi i voleo me još dugo, i nikada da ne pustimo jedno drugo, naše su sve strane sveta iste jer na svet posmatramo jednim srcem i jednim očima.
Volim te mili moj, sve neka ti se ostvare želje, moju si ostvario kada sam postala tvoja iu kada si moje srce zarobio kao da sam ti ga dala na dlanu.

„Mladost je srećna jer može da vidi lepotu. Svako ko očuva sposobnost da vidi lepotu, nikada ne ostari.“
Ti si uvek pred mojim očima, u mom srcu i mojim mislima, divan i božanstven kao sam Apolon, jedinstven i neponovljiv kao svaki novi dan.
Srećan rođendan dragi moj, volim te jer si i moj mir i moja žudnja i nespokoj.

„Svi nam ljudi unose radost u živote, neko svojim odlaskom, neki svojim dolaskom.“
Od kada si ti ušao u moj život, postao si jedina radost i sreća koju sam spoznala, i koju želim da baš i proživim i da u nju verujem, i ne želim nikada da te pustim da odeš od mene, jer sam ti srce dala na dlanu.
Srećan ti rođendan, svaki trenutak da ti je lep kao naša ljubav i svaki san da ti je radostan kao naš najlepši dan koji provodimo kao trenutak a želimo da potraje večno.

„Nije strašno naljutiti ženu, prođe to.
Strašno je kada je razočaraš, to ne prolazi (…)“
Hvala ti što me nikada nisi razočarao, što si i kada smo se svađali i ljutili jedno na drugo, znao da te volim i da je to samo naše „prolazno ludilo“, a sve je posle toga bilo slađe i bolje, iako se nismo slagali oko drugih stvari, oko naše ljubavi nikada nismo imali dileme.
Srećan ti rođendan milo moje, volim te i zauvek ću te voleti, hvala ti na svemu što mi pružaš.

„Zaljubiš se jer je to tebi potrebno, a voliš jer je to potrebno nekom drugom.“
Jasno ti je da ja tebe volim neizmerno i silno, i želim ti sve najlepše u danima koji dolaze, neka ti je srećan rođendan, da znaš ti i ne treba da brojiš godine koje prolaze, već da ih vrednuješ prema tome koliko ja tebe svakog trenutka volim jače i više nego prethodnog.

Ako želite da čestitate rođendan mužu porukama u stihu, pesmama ili poznatim citatima

Svakako se podrazumeva da rođendanske čestitke mogu biti i šaljive, ali i u stihu, te iskazane u poznatim pesmama ili citatima koji „pišu o ljubavi“, jer je i suština braka ljubav i obećanja koja ste dali kao supružnici jedno drugom, pa treba da se pokaže u čestitkama koliko vam ona znači, iako je jasno i prećutano da ste našli osobu koja je vama „sve na svetu“.

„Mili moj, da se nismo sreli, stvarno bila bi grehota,
Ti znaš da te volim, znaš da te volim, do kraja života (…)“
Srećan ti rođendan mili moj, neka je predivan svaki tren tvoj,
Ali neka ja uvek budem i tvoj miran san i treperavi nespokoj.

„Izmislili su milion načina da vreme prođe, a ni jedan da se vreme zaustavi.“
Ja želim da svaki trenutak sa tobom stane, da ga zauvek pamtimo, jer je svaki poseban, i ne želim da vreme nikada počnemo ni da brojimo, već samo da se držimo za ruke i da znamo da mi i jedno za drugo postojimo.
Volim te najdraže moje, i želim ti srećan rođendan, držaću te za ruku i kada nikog drugog možda ne bude bilo pored tebe, jer si zaslužio ljubavlju koju si mi pružio.

„Srećan ti rođendan, sunce moje drago, volim te volim, ti si moje blago,
Neka ti cveće u životu cveta, ti srećno živi, još mnogo mnogo leta..“
Volim te i ne umem da ti kažem koliko, zato ću ti reći da te volim kao nikoga što nije voleo niko.
Srećan rođendan mili moj, neka je divan svaki dan tvoj.

Možda ću nekada i da ćutim, na tebe da se ljutim, ili da ti pokvarim dan, ali ti si moja radost i sva moja sreća i moj najlepši san,
Oprosti za sve moje „bubice“, znaš da sam detinjasta, i želim ti svaki srećan dan, a posebno ovaj i najlepši rođendan.

„U svakom svitanju postoji trenutak, kada svetlost lebdi, i kada svaka čarolija postaje moguća.“
Ti si moje svitanje i moje najlepše jutro, ali i moj san u kome sve postaje stvarno kada se budim i kada me tvoj osmeh razneži kao dečiji.
Volim te i želim ti stvarno i najlepši i najsrećniji rođendan milo moje.

Srećna sam kada shvatim, da kada se umorim imam na tvoje rame da naslonim glavu,
Da kada odem daleko, uvek mogu da se tebi vratim, u spokoj zagrljaja i u pregršt poljubaca,
Da ćeš da me voliš i kada se ljutim, i kada nisam u pravu, i da nikada neću da se osetim manje posebna i manje dragocena, iako vreme prolazi.
Srećan to rođendan, najbolji moj i najdraži, milo moje i nezamenljivo.

Volim te i želim da znaš da sam spremna da zajedno ostarimo, i da zajedno ne brojimo vreme i godine, već da živimo za trenutke, kao deca koja se igraju žmurke, pa i iako su svesna da će se i opet lako pronaći, uvek se iznova raduju i smeju u svojoj sreći.
Srećan rođendan dragi moj i smislu mog života, suštino mog postojanja i „bolja polovino“.

„Sitnice mi boje život. Sitnice su sreća. Zato ja volim male stvari.“
Ti za mene nisi sitnica, i nisi mala stvar, ali si obojio moj život duginim bojama, i shvatila sam da se ništa ne broji vremenom i da se ništa ne treba planirati, već živeti za svaki trenutak, kao da je on i očekivan i sitnica koju zaslužujem.
Ti si moje sve i moj si smisao, i moj san i svaka moja misao, srećan rođendan milo moje.

„Kad te neko voli, on ti kupi cvet i pridrži ti mantil da se obučeš,
Da te voli znaš i po tome što se smeješ, ali ne obično već kao da se sve tvoje ćelije smeju (…)“
Ja znam da me voliš i bez jedne reči, i ti znaš da te volim samo iz mog pogleda i prema otkucaju mog srca kada si kraj mene.
Srećan ti rođendan, drago moje, moj smislu života, i ti koji si mi pokazao sve dugine boje.

Sponzorisano:

Loading...
loading...