Čestitke za rodjendan tetki

Svako dete zna koliko tetke mogu biti dragocene i da, pored majke, mogu biti naši najbolji prijatelji.

One su uvek tu da nas zabave, da se igraju sa nama, da nas oraspolože, nasmeju, da prave razne ludorije, itd.

A kada mama i tata nisu u blizini, ko je bolji od tetke da nam pravi društvo i da nas razmazi.

Nema nijedne tetke koja nije bila adekvatna zamena roditeljima, ako oni nisu u našem okruženju, a zabavi nikad kraja, čak i kad odrastemo.

Tetka uvek grli jako, ljubi da pukne i voli te kao da si njeno rođeno dete. I ako iko zaslužuje lepu čestitku za rođendan, sa posebnim željama, to bi bila tetka, bilo da je mamina ili tatina sestra.

Zato se potrudi i obraduj svoju tetku nekom lepom i kreativnom rođendanskom čestitkom koja će joj uvek biti draga i koje će se rado sećati i prepričavati njoj dragim ljudima.

Hajde sada da pogledamo čestitke za rođendan tetki.

Ima ovde dobrih ideja i poruka pa odaberite onu koja vam najviše odgovara.

Čestitke za rođendan tetki

Tetka, nemoj nikad da odrasteš jer hoću uvek da se igram sa tobom. I ne, nije to zato što me često puštaš da pobeđujem već zato što ste ti i tvoje igre zabavne. Ostani uvek takva kakva jesi, znaš da si meni omiljena osoba na celom svetu i želim ti da se sledeće godine ne takmičimo jedna protiv druge, već ti i ja u duetu. Za što više igara, smeha i pobeda, srećan rođendan želi ti tvoja omiljena sestričina.

Danas možda jeste divan dan, ali ovom porukom hoću reći da je meni poseban jer je mojoj tetki danas rođendan. Ona je jedinstvena, nasmejana i mila, ona je sve što mi je i mama bila. Najbolji prijatelj jer kad god hoću u neku „štetu“, ja pozovem svoju tetu. Zato ti, tetka, hvala do neba, što si uvek tu kad god mi to treba. Uživaj i lepo proslavi današnji dan, još jednom, nek’ ti je srećan rođendan!

Kad god mi neki povod za igru treba, za to je tu moja draga tetka. Uvek uz mene, spremna da me razmazi kao rođeno dete, zbog nje od sreće, kad dođe u posetu, skačem na pete. Trčim joj u zagrljaj da me zavrti malo, nekad nam se, kroz igru, učini kao da je vreme stalo. Zato danas, tetka, želim da znaš, da te puno, puno volim baš. Jedva čekam da ponovo vidim te, a do tada, mama, tata i ja ti šaljemo poljupce. Srećan rođendaaan!

Želim da ti kažem koliko mi znači što si uvek tu za mene i što mogu uvek da računam na tebe. Hvala ti za sve godine koje si provela uz mene i što si aktivno učestvovala u mom odrastanju. Detinjstvo ne bi bilo podjednako lepo, da nije bilo tebe i tvojih igara. Volim te što si uvek nasmejana, raspoložena i što je kod tebe čaša uvek do pola puna. Ostani takva, ne menjaj se, a sa godinama budi samo mudrija. Obećavam ti da neću mnogo da odrastem, nemoj ni ti jer deci je uvek lepše nego odraslima, oni u svemu nađu lepotu i znaju da uživaju. Mika Antić je rekao: „Da bi se istinski volelo treba odrasti do deteta”, pa hajde da ga poslušamo. Želim ti svu ljubav sveta i volim te! Srećan rođendan!

Meni moja tetka uvek govori i tepa, da sam ja njoj mnogo lepa. A ja volim kad mi neko kaže da ličim na nju jer baš volim tetku tu. Ona nije samo mamina sestra, ona je moja najbolja tetka. Srećan rođendan, znaš da si omiljena i najvoljenija, voli te tvoja mini verzija.

Kada bi tetka mogla da se bira, ja bih poželeo/la da ona izgleda baš kao moja tetka Mira. I to nije iz nekog hira, već zato što je najbolja tetka, moja tetka Mira. Ona nam svima ugađa, grli nas i mazi, ona se uvek pobrine da svako dete ponaosob razmazi. Najbolje kolače pravi, samo da nas mama ne čuje da smo priznali to, ovako javno. Znamo da ti je danas, tetka, rođendan i želimo ti da lepo provedeš dan. Ostani uvek naša najbolja drugarica, vole te i ljube tvoja deca.

Kada bi se dodeljivala nagrada za najbolju tetku, ja bih je dodelio/la tebi. Zato što si uvek tu za mene, zato što me uvek nasmeješ i uz tebe zaboravim sve probleme. Odrastanje mi nije uvek lako bilo, ali je uz tebe bilo lakše.

Hvala ti za svaki trenutak koji si provela uz mene i na vremenu koje si mi posvetila. Znaš da si najvoljenija, jedva čekam da dođem, pa da zajedno proslavimo današnji dan. A do tada, srećan rođendan!

Srećan rođendan tetka, želimo ti ja i seka. Da nam uvek budeš lepa, pametna i otkačena i da se stalno igraš sa nama. Da ti ova godina bude posebna, baš kao što si i nama ti i da ti sve sve želje ostvare, želimo ti svi. Šaljemo ti mnogo ljubavi, zagrljaja i poljubaca i ne zaboravi, mi smo uvek tetkina deca.

…ovo su bile neke od lepih čestitki koje možete koristiti da čestitate rođendan svojoj tetki.

Nadamo se da će vam neka odgovarati. Uživajte!

Sponzorisano:

Loading...
loading...