Ljubavne poruke za nju, devojku

Kada se neko voli, ništa mu drugo nije važno osim da usreći onoga do koga mu je stalo, a šta je lepše i bolje, od malih znakova pažnje i nežnosti, i neke romantične poruke kao sitnice koja znači i koja oslikava sva ona najdublja osećanja koja su u srcu i koja su smisao i radost koju samo ljubav u čoveku može da izazove.

Mada se smatra da su muškarci manje „rečiti“, i oni umeju da iskažu na divan način svoja osećanja, makar i nekim već postojećim citatima i stihovima, ili pak nastojanjem da sami osmisle i iskažu one najlepše ljubavne poruke na svetu koje ulepšaju svaki trenutak i koje daju snagu da se istraje i da se sve brige i problemi koje životni dani nose, lako prebrode i da na trenutak izmame osmeh na lice i izazovu toplinu i lupanje srca.

Svakako se ona predivna ljubavna poruka voljenoj osobi može napisati ili izgovoriti na razne načine, ali je suština da je ona iskrena i iz srca, nekada kratka i klasična, nekada duga i prepuna osećanja koja su pomešana i „zbrkana u rečima“, ali koja razume onaj koji oseća isto, i koje mu donose sreću jer je u njima pronašao svoju snagu i svoj smisao, i svaka je želja i misao posebno tumačena i ima najveću vrednost kada je iskaže onaj koji vas iskreno voli.

Pogledajmo u nastavku neke od primera ljubavnih poruka.

Najlepše klasične i univerzalne ljubavne poruke za nju koje „jedini muškarac“ može izreći

Jasno je da klasika nikada ne gubi svoju vrednost i da ma koliko kratka bila poruka kojom se pak vaša voljena budi, kojom joj se pošalje nežna slika ili emotikon srca ili poljupca, ima posebnu vrednost i sposobnost da ulepša i najteži i najružniji dan, i da izmami osmeh na lice, i izazove da se „brže diše i da srce kuca jače“, poneseno osećanjima, koja sve ostalo stavljaju „u drugi plan“.

Znam da jedna lepa reč može da otopi sve snegove i da ugreje tvoje ruke kada ti srce lupa jače zbog mene, i kada te obuzme toplina voljene žene.
Volim te neizmerno i ni sam nisam znao koliko, volim te kao zvezde mesec i kao nikoga što nije i neće nikada voleti niko.

Unela si svetlost u sve moje dane, izlečila si sve moje rane i pomogla mi da pored tebe budem ja poseban i svoj.
Promenila si nešto u meni, nešto što čuvam kao amajliju i svoju vodilju za svaki dan, i zato te volim, jer osećam za tebe ono što nisam ni pomišljao da umem i da znam.
Ljubav ima tvoje ime i moje srce je na dlanu za tebe, da sa njim radiš šta poželiš.

Uz tebe sam prestao da budem ono što sam bio, i postao sam ovo što jesam, kao da pre tebe nisam ni postojao ni želeo da postojim.
Vreme pre tebe se ne računa, sve se samo izbrisalo, uz tebe sam ponovo rođen, i želim da budem zauvek vođen tvojom rukom i tvojim usnama.
Uz mene nikada nećeš biti sama, daću ti sebe i sve što poželiš, samo da nikada ne osetim život bez smisla koji je život bez tebe, jedina.
Toliko te volim, možda i više, ali ne umem da govorim rečima, bolje ti kazujem koliko te volim kada ćutim i kada se „ogledam u tvojim očima“.

Meni je sa tobom vreme stalo, ne želim zbog toga, jer je večnost svaki predivan trenutak u tvom zagrljaju, i svaki je trenutak sa tobom večna ljubav i sreća za koju nisam ni znao da postoji.
Volim te kao potrebu i kao sreću, i ne želim da to nikada zaboraviš, ni kada smo udaljeni ni kada kraj mene ostariš, jer ću da te čuvam od svega i od svih, i da se potrudim da sve stavim u stih, eto zbog tebe ću postati i pesnik.

Da li si svesna šta si os mene učinila, ali znam da nisi namerno, jer si kao dete ušetala u moje dane i noći, i nema pomoći, ostaje mi samo da te volim i da se predam kao dezerter ljubavi.

Desilo mi se sa tobom, ono nešto lepo i snažno, što se ne dešava čoveku baš svaki dan, i što čak i obeleži život i postojanje, i daje svrhu da se život živi, kakav god bio, sa tobom je najlepši san.
Volim te, i možda ne umem da ti kažem prave reči, ali moj poljubac ti sve tajne otkriva o meni.

Nisi ti kriva što te ovoliko volim, jednostavno si takva, tebe je lako voleti, sreća i ljubav koju uz tebe znam, ne postoje kao definicija, moraju da se osete i ne želim da ih drugima pravdam, jer sam izgubljen i očaran tobom, koliko te volim i koliko te znam u dušu.

Veliki je životni paradoks, da ako nekoga volite „toliko da boli“, bol tada nestaje i postoji samo još i više ljubavi.
Toliko te volim, i svu sreću želim da dam tebi, kao i svoj dah i svoje srce, pa možeš i da ga zgaziš ili da ga čuvaš, meni je svejedno, jer ono svakako više nije moje.

Ljubavne poruke za nju u stihu i/ili poznatim citatima koje muškarac može izreći/napisati

„Poslednji put kada sam te poljubio, ja sam se razboleo od tebe, i kažu mi da ja i ne želim da ozdravim. Zar bih trebao?“
Volim te jer me zasmejavaš, jer si mi snaga i uteha, jer imaš onaj sjaj u očima i nevinost u duši kao dete, nemam način da ti kažem koliko te volim, osim da ti pokažem da bez tebe ne umem i ne želim ni da postojim.

„Ti si luda, znam da si luda. Ali imaš toliko nežnosti u očima da me ubijaš pogledom. A tek kada zatvoriš oči, ista si kao devojčica, pitoma.“
Ti si moj anđeo i moj smisao života, naivna kao dete, u svojoj ludosti nekada smešna, nekada si i naprasita i „teška za razumeti“, i prava je sreća imati te kraj sebe, i prava je ljubav tebe voleti i to iskreno umeti.

„Postoji milion gradova u koje moeš da odeš, ali samo jedan u koji možeš da se vraćaš.“
Moje je srce tvoj grad i tvoje „široko polje“, tvoj je zagrljaj moje „najlepše mesto“, i zato te sada i lepo molim da me grliš često i da mi nikada ne pustiš ruku, jer bez tebe sam tako sam, i ti si sve što poznajem i što mi čini i noć i dan, posebnim i neponovljivim, i ovo što mi imamo nema niko, i ova ljubav je i naša sreća i naša kazna, jer smo kao osuđenici koji ne mogu da pobegnu jer ne žele, jer nas je zarobila ljubav.

„Ona je prihvatila svaki deo mene, i nikada nije tražila da se menjam, a promenila me. Jedina kojoj sam uistinurekao šta osećam.“
Ti si za mene ta jedina i neponovljiva, smisao i suština ljubavi koju poznajem, najlepša zvezda i najveća radost koju život jeste mogao da mi da, i nisam ni shvatao koliko sam bio „jadan i sam“ dok nisam tebe sreo i zavoleo beskrajno.

„Nije tražila da je držim kao kap vode na dlanu. Činjenica da je volim, bila joj je sasvim dovoljna“.
I meni je bilo dovoljno da znam koliko te volim i da ti postaneš svesna da svaki moj otkucaj srca jeste za tebe, i da svaki moj uzdah i suština jeste ljubavna istina kojoj si me ti naučila.

„Postoje prilike i postoji vreme. Retko ih čovek zajedno sretne. Čekajući vreme izgubimo prilike. Čekajući prilike izgubimo vreme.“
Sada znam da je suština i ono najvažnije da smo se nas dvoje pronašli u vremenu i da je naša ljubav bila prava prilika da svaki trenutak bude dragocen i da vredi uspomena, volim te jer si za mene savršena i sa svim svojim manama si najbolja i najdivnija žena.

„Ti si žena za sva vremena, ti si ko stvorena za ljubav, i topao dom (…)“
Srećan sam što si moja jedina, i što je moje srce tvoja beskrajna staza po kojoj „neumorno tumaraš“ i uspevaš da ga svaki put pokreneš da kuca sve jače, volim te mila kao leptir proleća i kao ptica krila.

„Nisam shvatao zašto su leptiri toliko lepi, dok ljubav nije postala kao leptir u meni, dok mi ti nisi pokazala kako ume da golica i da treperi to osećanje za nekoga koga iskreno voliš.“

Znam da nisam pogrešio, kada sam u jednom trenutku rešio da si ti ona prava i jedina,
Uz tebe je svaki dan kao san i svaki je trenutak kao godina, jer ne želim da nikada prođe,
Sve u životu i ode i dođe, ali moja je sreća uz tebe večna i najveća koju poznajem i želim,
Volim te kao nikog u životu, i tebe ne želim ni sa kim da delim, jer sam ljubomoran čak i na sebe,
Kada sam na trenutak daleko od tebe i kada te ne zagrlim i ne pollubim, kao da nisam živ i kao da ću istog trena da sasvim poludim.

„Ako je loše biti čovek kome su osećanja iznad materijalnih stvari i koji čezne samo za romantikom, upaljenom svećom i dodirom, iskrenim i toplim, onda sam najgori na svetu (…)“

“Volim, volim da te volim, volim da sam samo tvoj,
Ti si žena mojih snova, ti si moja sudbina.”
Toliko te volim, od kada sam te upoznao i sve dok postojim.

“Voli me danas, više nego juče, a manje od sutra i sve tako redom,
Nek ljubavi ostane u tebi, da me voliš i sa kosom sedom.”
Znam da te volim kao nikoga niko, i dovoljno je samo da mi uzvratiš “istom merom”, samo to, i samo toliko.

Sponzorisano:

Loading...
loading...