Mislim na tebe poruke

Divno je kada ste svesni da na vas neko stalno misli, bilo da je ta ljubav i nežnost protkana nekim malim ili većim brigama, majčinska, prijateljska ili pak da je ona strastvena, prava, jesinstvena, ona ljubavna odnosno partnerska.

U nastavku teksta će biti navedene one najlepše i najučestalije, nekada možda i sasvim autentične poruke za osobe na koje vi mislite, i kojima na neki način želite da pokažete koliko su vam važne i dragocene, rečima, stihovima, pismom ili sms porukama.

Ako nekome želite da kratkim i onim vrlo klasičnim porukama pokažete da mislite na njega

Ljubavne poruke u kojima izražavate svoje najdublje emocije, te i pokazujete nekome ko jeste ili daleko ili pak ko je blizu vas, ali želite da mu svoju ljubav još više pokažete i dokažete, jesu ono što uvek daje posebnu draž, i nikada se ne treba „stideti i snebivati“ da se one napisš ili izgovore.

Mislim na tebe, iako si daleko, uvek si tu, u mom srcu, i svaki njegov otkucaj zvuči baš kao slova tvoga imena.
Volim te i puno mi nedostaješ, imaj milosti prema meni, i vrati se pre nego što počne i da „vlada zima u mojim grudima“.

Moja je ljubav prema tebi, kao sunce i kao zvezde, nikada se ne gasi, i uvek su mi toplina i sjaj tvojih očiju u mislima i u srcu.
Volim te i mislim na tebe, iako si tu pored mene, kao da mogu još jače da te zagrlim i da te jače i privijem uz sebe.

Znaš da brinem i da se sekiram kada si ti tužna i kada ti nije „sve po volji“. Zato mi pokloni jedan osmejak, jer je on sve o čemu mogu da razmišljam, on će oterati oblake, on će vratiti sunce, i onu i toplinu u našem zagrljaju.
Stalno mislim na tebe, i stalno želim da ti kažem koliko te sve više i sve beznadnije volim.

Ja te volim i želim da znaš da su sve moje misli ostale kod tebe, pa te molim da što pre dođeš i da mi ih vratiš, jer sam ovako sasvim izgubljen i ne znam kuda da krenem i šta da radim.
To sigurno sada znam, jer svi moji putevi ka tebi vode, i sav moj „posao“ jeste da baš tebe volim.

Ostavi se „glupih opravdanja“ zašto si mi zaposeo svaku misao, i zašto si u svakoj mojoj pori, u svakom pulsu koji osećam u telu. Reci da i ti mmene voliš, koliko i ja tebe, i da napokon rešimo sve dileme, jer počinjem da se brinem što više „uopšte nisam svoja“, već sam sasvim tvoja.

U mislima si mojim, i dan i noć, i ovo stanje postaje neizdrživo, toliko te volim da bih mogla da „zagrlim golim rukama ceo svet“.
Divno je leteti na krilima sreće, i hvala što si me „upoznao sa ovakvim osećanjem“, beskrajne su radosti što mogu da osetim da tebi pripadam svakim delićem sebe.

Molim te da me razumeš, ne želim da ti dosađujem svakoga sekunda i sata i munita, ali moje su misli krive, i reči idu same od sebe, prsti sami pišu poruke, osećanja naviru i ne žele da stanu.
Bilo bi lakše da smo uvek jedno pored drugog, jer ne koristim mozak ni za šta osim da maštam i da mislim o tome koliko te zaista silno volim.

Ako nekome želite da uputite u stihovima ili poznatim citatima poruku „mislim na tebe“

Naravno da nema ljubavi bez pravih i dubokih „jada i muka daljine i čežnje“, te su i brojne pesme i prozna dela, ispisana u tenucima žara, te i razmišljanja o osobi koja nam je jedina ili koja nam je ona „tiha patnja“, koju volimo neizdrživo, i koja nam okupira svaku misao i svaki deo duše.

„Ja misliću na tebe, i kad me svi zaborave,
I zvaću tvoje ime, i kad bez glasa ostanem,
Ja misliću na tebe, tvoje ću stope ljubiti,
Dođi bilo kada, jer nemaš šta da izgubiš“.

Svaka si moja najtajnija misao, i mom životu ti daješ smisao,
Toliko te volim da su reči malo, zar ne vidiš mila koliko mi je stalo.
Volim te kao niko nikoga što nije voleo, i mislim na tebe neizmerno i stalno.

Bez tebe ne spavam, bez tebe više nisam ja,
Vidim te svuda, i u mraku i u suncu koje sja,
Da li je ljubav ili samo san, dođi što pre i ulepšaj mi svaki dan.

Ti si moja misao, moja radost i potpuni životni smisao,
Pa šta ako sam se pogubila, i šta ako sam, se zaljubila,
Meni je lepo da volim slepo, neka me grde i nek se svi smeju,
Mislim na tebe i noću i danju, i tvoje me oči vesele kad se „smeju“.

„Ti, ti si mi u mislima, ti ti si mi u grudima,
Još goriš mi u žilama, ja sam čovjek tvoj, ja sam čovjek tvoj“.

Pomislim kako mi prija tišina, i ova tamna besana noć,
Ali mi misli ne daju mira, i samo čekam kada ćeš doć’,
Ti si daleko, i nisi ni svestan, da te u čežnji čeka neko,
Kada te vidim i reči „zaćute“, shvatićeš da moje usne te slute.

Ako nekome želite da na šaljiv način iskažete posebno važnu poruku „mislim na tebe“

Svakako postoje i neke možda šaljive poruke kojima neko može da izrazi svoju dosetljivost kada misli na neku osobu, ali su one nešto ređe, i nisu toliko „duboke i osećajne“ kada se pogleda vrlo i sasvim „površno“, i kada se ne shvati njihovo pravo značenje, pa su one vrlo „tanka linija“, i pak mogu da ih razumeju između sebe, baš oni koji se sasvim odlično i poznaju i nadopunjuju.

Ovo zaista nema smisla, potroših svaku misao na tebe, i sasvim sam dekoncentrisana čitavog dana, da kada su me pitali kako se zovem, rekla sam „ja sam ljubav njegovog života“.

Mislim da treba da si svestan koliko na tebe mislim, i da nema sata da ne pomislim da li i ti misliš na mene koliko ja mislim na tebe, i da li ti je stalo u mislima ovoliko koliko i ja na tebe mislim.

„Mislim dakle postojim“, zapravo, samo da se nazovem tvojim. Volim te i stalno te sanjam, i želim stalno da ti gluposti poklanjam, i da se sa tobom „preganjam“, i kada si ljuta da se lepo sklanjam.

Ne može u jedan džep od kaputa, da stane svaka moja misao koja prema tebi luta.
Posebno ako šupalj je taj džep, susret nam ni malo neće biti „prijatan ni lep“, jer ne želim sebe da iscrpim, i da tvoje pohabane džepove ja krpim.

Pogodi zašto sam nepromišljena danas? Jer sve sam misli potrošila na nas.
I znaš da će isto biti sutra, i svakoga narednoga dana, pa je najbolje da se nikada ne razdvajamo, da bih mogla da radim bilo šta osim da razmišljam o tebi.

Sponzorisano:

Loading...
loading...