Najbolje fore za muvanje

Mada muškarci deluju kao „sigurni u sebe i kao jači pol“, oni ipak imaju neke nedoumice kako ili na koji način da se dopadnu i da uopšte „priđu“ devojkama za koje su zainteresovani, te se često i nekada i „posluže“ univerzalnim načinima „za muvanje“, i kako i sami kasnije shvate one nekada mogu da „upale“, ali nekada budu pravi „fijasko“.

Princip da uvek treba biti iskren i direktan, ali ne navalentan i napadan, jeste oduvek bio i ostao i „najbolji recept“, ali su se vremenom načini za iskazivanje emocija menjali, pa su se i same reči i rečenice prilagođavale situacijama, i nikada nije 100% izvesno da li će neka vaša „fora“ za koju i mislite da je sasvim originalna i savršena, da bude zanimljiva ili sasvim „glupa“ onoj koja vam se dopada.

Međutim, ako baš želite da budete originalni, i da devojke osvojite nekim zabavnim, duhovitim ili iskrenim i romantičnim gestovima, u nastavku teksta će biti navedeni oni najbolji primeri, a za sam kraj i one ubedljivo najgore „fore za muvanje“ prema ocenama žena i devojaka koje su tako i pokušane biti osvajane.

Svakako se inspiracija može pronaći u nekim filmskim citatima, u izjavama iz knjiga ili pesama, ali je svakako najvažnije da ostavite dobar utisak i da budete maštoviti i duhoviti, ali u isti mah i romantični i dopadljivi, te da tako privučete pažnju i simpatije, a ne da izazovete kontra-efekat, što priznaćete nije ni najmanje lako.

Dalje je važno da vaša izjava ne bude „kliše“ i da sami vi budete samouvereni i sigurni u sebe, te će i ona po vama sasvim „glupava i besmislena detinjarija“ biti na pravi način izrečena „pun pogodak“ za žensko srce, koje je nežno i osetljivo na najmanju naznaku romanse i mežnosti.

Takođe je važno da naredne navedene „fore“ predstavljaju neki uvod u konverzaciju i da ne budu samo „izjava za sebe“, te da postavite pitanje „za probijanje leda“ i da dalje ne znate šta treba da kažete, kao i da ne treba da kada smislite neku zanimljivu foru, budete preozbiljni i/ili „smrknuti“ iako možda imate tremu, jer će tada devojka umesto da ste duhovita i zanimljiva osoba, sigurno da pomisli da sa vama „nešto baš i nije kako treba“.

Najbolje i najoriginalnije fore za muvanje – klasične, duhovite ili romantične izjave i fore

„Kako Tanjug javlja – ja te volim.“

„Meni je najlakše poljupcem zapušiti usta.“

Zdravo, ja sam lopov po profesiji, i upravo sam došao da ukradem najveću dragocenost i najlepše blago iz ove prostorije – tebe.

Hoćeš da se kladimo u 100 evra da nećeš hteti da izađeš sa mnom na večeru?

Voleo bih da sam mačka, jer bih mogao da sa tobom provedem čak devet života koliko mi se dopadaš.

Oprosti moram da te pitam, da li ti znaš neke trikove jer sam ja potpuno zbunjen i izgubljen i ne uspevam da vidim nikoga drugog ovde osim tebe.

Ćao, izvini, izgubio sam svoj telefon, da li možeš da me pozoveš sa svog broja kako bih ga lakše pronašao?

Zaboravio sam svoj broj telefona, možda bi mi pomoglo da ga se prisetim ako bi mi dala tvoj broj i tako mi vratila pamćenje?

Ćao, meni su svi rekli da treba u životu da stalno pratim svoje snove i želje, pa sam hteo da te sad pitam ako mogu da te večeras otpratim do kuće?

Hteo sam da te pitam da li veruješ u Boga i da li si religiozna osoba, jer si ti upravo jedini i pravi odgovor na sve moje molitve.

Molim te poljubi me ako grešim, ali ja mislim da je Zemlja ravna a ne okrugla, zar nije tako?

Ćao, da li voliš da slažeš puzle? I ja isto, hajde onda da se složimo da smo jedno za drugo i da smo delovi koji se savršeno uklapaju, da ne gubimo vreme da dalje tražimo.

Oprosti što te ovo pitam, ali da li ti je tata možda lopov? Pošto je očigledno da je ukrao sa neba dve najlepše zvezde i stavio njihov sjaj u tvoje predivne oči.

Malo mi je neprijatno da te ovo pitam, ali ako ti otac nije neki terorista, kako si ti onda takva „bomba“, i zašto mi nije žao da „junački ginem u tvom zagrljaju“?

Mislim da te poznajem od nekuda, gde obično ideš na ručak? Aha, pa ako ručaš kod kuće odatle te i znam, zamisli slučajnosti i ja ručam kod kuće.

Zanima me onako iskreno, da li te je mnogo zabolelo kada si pala sa neba ispred mene, i gde si sakrila svoja anđeoska krila?

„Ja se tebi sviđam, a ti meni?“

Ćao, prišao sam da ti kažem da me baš jako na nekoga podsećaš, ali ne mogu da se setim sad u trenutku na koga. Ah, da, pa logično, na moju novu devojku kojoj ću sve zvezde da skinem sa neba. Da li si to stvarno ti?

Da li ti veruješ u ljubav na prvi pogled? Ako ne veruješ da ja prođem pokraj tebe još jednom.

Oprosti da li možeš samo na trenutak da mi pomogneš da nešto pronađem što sam izgubio? Ne vredi, uzaludno je, a možda je i bolje da mi opet napišeš svoj broj telefona na papiriću?

Nemoguće da tamo stanuješ, pa to je daleko, ja sam ubeđen da je tvoj dom ovde u mom srcu.

Koja slučajnost da se zoveš baš Milica, baš se tako zvala i moja najdraža baba Ljubica, eto takva je sudbina da se zoveš istim imenom kao neko koga sam najviše voleo, pa znači i tebe ću najviše da volim ubuduće.

Nadam se da imaš ogledalce u torbici, pa se ogledni i šta ćeš da vidiš? Ne svoj odraz već sve one moje najlepše snove.

Oprosti da li si me ti nešto pitala? Nisi ništa? Ok onda dobro, imaš sada priliku, pitaj me sve šta te zanima, imam za tebe sve vreme ovog sveta.

Jao što ti je lep taj novi mobilni telefon, ima li broj, mislim jesi li proveravala da li radi? Možeš sada odmah da me okreneš da proverimo.

Zakonom je zabranjeno da neko izgleda tako lepo i savršeno, pa ili da pozovem policiju ili da sa mnom popiješ piće da se upoznamo malo bolje?

Ti zapravo izgledaš baš kao moja druga devojka. Koliko sam devojaka imao do sada? Pa samo onu pre tebe, dakle računaj da si ti druga.

Imaš li možda mapu, malo sam se izgubio i zalutao u tvojim očima, pa je najbolje da me povedeš kući da mi mama i tata ne brinu gde sam. Ili da mi daš tvoj broj telefona da im se javim da sam ja pored nekoga ko me pazi.

Da nemaš nešto sitno za telefonsku govornicu? Moram da se javim roditeljima, rekli su da njih obavezno pozovem kada se u tebe čim te ugledam odmah i zaljubim.

Ćao, ja sam novi u ovom gradu, pa ako možeš da mi kažeš gde stanuješ ili da me odvedeš mojoj kući, imam zapisanu adresu, ali sam se pogubio kada sam te ugledao.

Gde si se ti rodila? Aha, ja sam mislio da si u bombonjeri jer si preslatka i sjajna.

Ti si tako lepa! A ja sam zbog tvoje lepote zapravo zaboravio ono što sam hteo da ti kažem kada ti budem prišao.

Ćao, ja se zovem Šansa, pa imam li možda neke i kod tebe?

Zaista si prelepa i posebna, pa sam hteo da ti platim piće da te još bolje upoznam i da me još više fasciniraš ako je to moguće.

Da li si sigurna da te noge ne bole? Pa ceo dan mi trčiš po mislima i celu noć po snovima, pa sam pomislio da si se umorila i da malo sednemo, da nešto popijemo?

Hteo sam samo da ti kažem da sam primetio da si i ti mene primetila, mada i ti nisi ostala sasvim neprimećena, što je i tebi sigurno primetno.

Ja se osećam pored tebe kao izgubljeno mače, pa sam se pitao ako bih te pratio do kuće, da li bi me možda zadržala?

Izvini, moram hitno da telefoniram, izgleda nisu primetili da im fali jedan anđeo u Raju. Aha, ti nisi sa neba pala, živiš tu u kraju?

Oprosti, moramo da držimo distancu. Ja sam dijabetičar a ti si slatka kao šećer, možeš biti pogubna za mene.

Što si ti meni poznata? Da nismo išli možda mi zajedno u različite osnovne škole?

Ne znam kako si uspela da učiniš da postanem toliko nervozan, da zaboravim sve fore koje sam hteo da ti kažem kada ti priđem.

Najgluplje fore za muvanje po mišljenju žena – njih je najbolje izbegavati ako želite da je osvojite

Pored onih fora za muvanje devojaka, a koje imaju neke vulgarne seksualne aluzije, u nastavku teksta će biti navedene i neke druge, koje žene smatraju neprihvatljivim, pa i klišeima, smešnim i sasvim glupavim, i koje praktično „nikada ne upale“, pa je najbolje da ih zaobiđete i ne koristite.

Ćao, šta kažeš da li si zaintresovana za vezu sa mnom?

Ja sam inspektor na tajnom zadatku, ali to niko ne zna, samo tebi ću da kažem. Ja sam važan i radim za policiju, pa ako hoćeš da ti platim piće, biće ti čast sigurno.

Mnogo si lepša od svih devojaka ovde, a poisebno od ove tvoje drugarice, ne znam zašto si je povela, niko ne sme od nje da ti priđe.

Ćao, da li imaš dečka? Imaš? Pa gde ti je on, i kako sme da te pusti samu „među nas vukove“?

Sponzorisano:

Loading...
loading...