Najlepše poruke kad ti neko znači

Mada se poruke kada vam neko zanči, u najvećem broju slučajeva odnose na emotivne partnere, svakako je jasno da one mogu da budu upućene i dragim osobama iz kruga porodice, prijateljima, kao i nekim osobama koje iskreno volite i koje su za vas nešto posebno.

U nastavku teksta će biti navedene one najčešće poruke koje mogu da budu u stihu ili u prozi, te i šaljive ili sasvim klasične, pa biti izgovorene usmeno, poslate putem sms-a i/ili društvenih mreža, ili pak ispisane na nekom parčetu hartije i poslate kao pismo, ili predate kao neka „tajna želja“.

Ako nekome želite da pošaljete klasičnu poruku i na takav način pokažete koliko vam znači

Često se kaže da „klasika nikada ne izlazi iz mode“, pa je i u slučaju da nekome želite da nekada pokažete koliko vam je do njega stalo, veliki izbor poruka koje to i pokazuju na jedan baš i vrlo klasičan i univerzalan način, suptilno i vrlo kratko, ili pak u nekoj dužoj formi, ali i bez ikakvog preterivanja i pretencioznosti.

Ne postoje reči koje mogu da opišu sva moja osećanja prema tebi. Značiš mi koliko sunce zemlji i so morima i okeanima, i bez tebe život ne bi imao nikakav smisao.

Ne razumem kako sam živeo pre, onda u ono vreme koje i ne pamtim, onda sve dok tebe nisam ja upoznao.

Koliko mi je važno da si tu, ne umem da objasnim, prepoznaćeš po sjaju u mojim očima.
Koliko mi je teško kada si daleko, prepoznaćeš u tragovima i putevima koji idu stalno prema tebi.

Značiš mi kao niko, i ne razumem kako mi se to dogodilo, šta se desilo sa životom pre tebe, koji i kao da nije ni postojao, kao da tada nisam disala, kao da nije bilo ni sunca ni zvezda.

Moje su ruke ispružene prema jedinom izvoru moje sreće i radosti, a znaš da si to ti, i ne mogu da te pustim iz svog zagrljaja, jer je svet oko mene nepoznat i ne želim da se „otreznim“ od ovog baš prelepog osećanja, koje me je obuzelo sasvim.

Ne sanjam nikoga osim tebe, ne vidim ništa i ne čujem ničiji glas, kada nisi tu i kada si daleko od mene. Značiš mi kao nikada i niko pre tebe, nemoj to nikada da zaboraviš.

Volim te jer si mi pokazao šta je sreća, volim jer sam shvatila da sam uz tebe radosna jer sam baš takva kakva jesam, nesavršena i obična, i jer me takvu voliš, koliko i ja tebe.

Moja je linija života počela tek kada si mi se ti „ucrtao na dlanu“, srce je počelo da kuca za tebe, misli da „lete kao laste“ samo za tebe dišem i postojim, i moja sreća samo kraj tebe raste i cveta.

Ljubav koju osećam prema tebi, nema merilo i nema trajanje, ona je beskrajna kao večnost i ona je reč koja se prećuti, da se „ne pokvari i ne uprlja“, baš i ako je bilo ko osim nas dvoje čuje.

Značiš mi kao niko i nikada do sada, i volim te jer si učinio da postanem bolja osoba od one koja sam nekada bila, dao si mi krila i pokazao kako da se osetim posebno, te i da shvatim da uz tebe mogu da poletim do neslućenih visina.

Nije dovoljno ni jednom rečju da ti kažem koliko mi značiš, ali te zato nikada necu pustiti iz svog zagrljaja, i voleću te i kada sve vreme prođe i kada više ne bude sunca i kada više ne budu sijale i zvezde i mesec. Tolika je moja ljubav, spremna sam da te volim do „kraja večnosti“.

3

Ako nekome želite da u stihu ili nekim poznatim citatima pokažete koliko vam zaista znači

Nema neke posebne prilike, već svakako za bilo koji povod, koja nije u stihu ili koja nije citat nekog velikog i kapitalnog dela, te će u nastavku biti navedene neke od najčešćih stihovanih poruka, ili proznih citata.

„Nedostaješ, tako mi nedostaješ,
Za sve što prošlo je, za sve što dolazi, nedostaješ“.

Da li znaš koliko mi značiš, ti svaki moj dan osmehom ozračiš,
Uz tebe je sve lako, i živi se „tek tako“, jer se samo leti kad se tebe seti,
Volim te neizmerno, moje ti je srce verno.

Ja te čekam, ja te sanjam, i sebe ti sad poklanjam,
Jer te niko volet neće, niti dati više sreće,
Od osobe koja to ove redove piše,
I koja te voli i od sebe više.

Molim te da shvatiš, koliko mi treba, deo tvog osmeha kao deo neba,
Lepota je tvoja jer si samo moja i ničija više,
Moje srce samo tebi ide, moja duša još za tebe diše, svakim danom volim te sve više.

Dok me čežnja za tobom mori, i dok mi srce ljubavnim žarom gori,
Smiluj se napaćenoj duši ovoj, pokloni mi srce da mogu da preživim,
Ja na tebe mislim, ja se tebi divim, koliko mi značiš ne umem ti reći,
Ali kad te nema tu je kraj svoj sreći, ne voli te ovoliko niko drugi niti treći.

„Treba mi rame tvoje, da plačem na njemu,
Treba mi neko ko će da me shvati, a ti, a ti si daleko,
Ne mogu te dozvati“.

„Uvek sam htela divlje, a terala pitome, zbog toga ni srce moje se ne daje nikome,
Samo se tuge broje za pogrešne izbore, i samo tebi verujem dobro moje“.

„Moje si dobro jutro, i moje si laku noć,
Sa tobom pošla bih na kraj sveta, samo ako ti kažeš mi“.

„Ti si moja, ti si uvek bila jedina, kao tuga koju skrivam ispod jastuka,
Ti si moja ti si uvek kao nežan stih, neka svane jutro najlepše od svih“.

Ponekad kad sanjam, misli su mi prazne, i tada mi u san dođu,
I zgode i nezgode razne, ali meni nema veće kazne, nego kada mi nisi u snovima ti,
Onda mi je lakše da sam budan, jer se samo sa tobom „u glavi“, sa tobom u srcu i u mojoj duši,
Na najlepši način snevaju svi moji sni, jer mi samo uvek najviše fališ samo draga ti.

Svakako postoje i one po malo šaljive poruke, koje mogu da izraze neki vid nostalgije i da nekom pokažu da vam vrlo i nedostaje, ali se one u ovakvim prilikama koriste nešto ređe, jer nemaju tu i neku „jačinu emocija“ i mogu često da se sasvim pogrešno protumače.

U slučaju da u našim primerima niste pronašli neku vama odgovarajuću poruku, svakako možete da sami osmislite neku „posebnu i oni personalizivanu“, koja ima dublje značenje i koja pokazuje sve vaše emocije, ili da jednostavno bez reči, zagrljajem ili poljupcima, pokažete onome ko vam znači koliko ga volite, iskreno i bez zadrške.

Sponzorisano:

Loading...
loading...